Nieuwe locatie

Zoals u waarschijnlijk weet gaat Van den Berg kunststoffen/Wavin dit jaar naar een nieuwe locatie op de Meerpaal in Houten. Op deze locatie is ons bedrijf samen met Wavin klaar voor de toekomst en zullen wij u nog breder van alle mogelijke kennis en in assortiment kunnen voorzien. Ook zal de logistiek rondom onze nieuwe huisvesting een enorme kwaliteitsverbetering ondergaan zoals u op de afbeelding van de nieuwbouw kan zien.

nieuwelocatie

Dit voorjaar zullen de bouwwerkzaamheden starten en dit najaar verwachten wij u al in ons nieuwe gebouw te mogen ontvangen.

Tot die tijd zullen wij verhuizen naar een tijdelijke locatie om de woningbouw op onze huidige locatie mogelijk te maken. Vanaf maandag 19 februari 2018 is ons nieuwe bezoekadres:

Utrechtseweg 15 A
3992 LM Houten

Kaartje-utrechtsewegvdberg-wavin

Zoals u ziet is deze locatie zowel goed vanaf de A27 als vanaf de A12 te bereiken. Let er wel op dat u tijdig op de ventweg langs de provinciale weg sorteert. Vanwege de verhuizing zijn wij vrijdag 16 februari voor afhaal gesloten. Op maandag 19 februari staat de koffie klaar op ons nieuwe tijdelijke onderkomen. Het postadres en de telefoonnummers blijven ongewijzigd.

Wij verwachten dat al deze activiteiten geen hinder voor u zullen opleveren maar danken u desondanks voor uw medewerking en uw begrip!